PÅ GRUNN AV KORONA-SITUASJONEN MÅ VI DESSVERRE MEDDELE AT ELVESTEVNET ER AVLYST. Grunnen til dette er at vi ønsker å bruke tid og krefter på å forberede et nytt skoleår, der vi sannsynligvis må innføre en del tiltak for å være best mulig forberedt til skolestart. I tillegg er det nå svært dårlige flyforbindelser mellom Alta og resten av landet. Og vi opplever også at mange av de få planlagte avgangene blir kansellert. Årets jubilanter vil få ny invitasjon til neste år, slik at det blir dobbelt elevstevne da!

Spesielt velkommen tilbake til deg som var elev på Alta Folkehøgskole/Øytun for 5, 10, 25, 30, 40, 50, osv. år siden. Men alle tidligere elever er hjertelig velkomne, også om du ikke er jubilant.

Elevstevnet 2020 blir avholdt  fredag 7.- søndag 9. august.

Du kan komme tidligere eller bli noen dager i etterkant for å få tid til egne turer eller annet, om du ønsker.

Pris elevstevnet: Kr 1.600 pr person
Leie av håndklær og sengetøy: Kr 100 i tillegg
Påmelding til skolen innen 31. juli på telefon: 78449140 eller mail: post@altafolkehogskole.no

PROGRAM:

Fredag:
Kl 1200 Frammøte og innkvartering fram til middag
Kl 1700 Middag
Kl 1800 Kaffe med presentasjon i peisestua. Tema: Alta Folkehøgskole i dag
Kl 2030 Grilling i nærområdet

Lørdag:
Kl 0830 Frokost, smør niste
Kl 0900 Morgensamling med ord for dagen i matsalen
Kl 1030 Tur til Orros: Bålkaffe, fiskemuligheter…
Kl 1600 Buss fra Midtstua
Kl 1800 Festmiddag med programinnslag fra kullene
Etter programinnslag samles kullene i grupper rundt på tunet

Søndag:
Kl 0930 Frokost
Kl 1100 Gudstjeneste i Nordlyskatedralen eller tur i Skoddevarre
Kl 1300 Samling ved Nalluvarregammen. Bålkaffe. prat, etc.

Utsjekk og avreise. Takk for nå!