Personvern og cookies.

 

Alta folkehøgskole er forpliktet til å behandle personopplysninger fra våre søkere og brukere på en forsvarlig måte. Vi ønsker at du forstår hvordan vi håndterer data om deg, og i denne personvernerklæringen forklarer vi hvilken data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker de til.

 

Alta folkehøgskole er underlagt norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte brukeren av alta.fhs.no med mindre noe annet er spesifisert.

 

Behandling av informasjon.

Søker du plass på Alta folkehøgskole registrerer vi blant annet navn, fødselsnummer og kontaktinformasjon, i tillegg til det du skriver om deg selv i søknaden. Opplysningene blir registrert på folkehogskole.no og deretter lagret i WisWeb, som er vårt administrative database-system, Vi bruker disse til å behandle søknaden og evt. ta kontakt med deg.

 

Vi sikrer at de personopplysninger som du gir oss ikke blir misbrukt, i henhold til reglene i personopplysningsloven. Det gjelder for eksempel den informasjon som du gir i skjema som sendes inn, informasjon om hvordan du bruker nettstedet og alle andre opplysninger som logges ved besøk.

 

Ansvarlig webutvikler for Wisweb er WEB (Waade Information System AS)

Ansvarlig webutvikler for folkehogskole.no er Tibe-gruppen.

 

 

Innsyn, endring og sletting av informasjon.

Du har rett til å få opplyst fra oss hvilke personopplysninger som vi har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes i samsvar med gjeldende lovgivning.

Dersom du ønsker innsyn, retting eller sletting i det som er registrert om deg, eller har generelle spørsmål om vår behandling av personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på post@altafolkehogskole.no

 

 

Nettstatistikk.

På Alta folkehøgskole sin hjemmeside, alta.fhs.no, samles det inn anonymiserte opplysninger om besøkende, som kan brukes i statistikk. Slik nettstatistikk samles inn for å forbedre nettstedet og måle hvor godt det fungerer. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

 

I skrivende stund benytter Alta folkehøgskole seg ikke av disse opplysningene, men dersom vi i fremtiden skulle ønske å innhente denne statistikken vil vi f.eks. kunne bruke verktøyet Google Analytics.

 

Du kan lese mer om Google analytics og personvern her.

 

 

Cookies.

Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler som blir lagret på din pc. De inneholder blant annet informasjon om hvilke nettsteder du besøker. Ved hjelp av disse kan vi, hvis vi vil, registrere hvordan du bruker alta.fhs.no og slik forbedre nettsidene slik at de blir enklere og bedre å bruke. Slik informasjon vil uansett bli brukt internt i organisasjonen.

 

Vi bruker ikke cookies til å generere statistikk, og kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg.. Våre cookies kan ikke spre skadelige programmer eller skade din pc på noen måte.

 

Du kan lese mer om hvordan du administrerer cookies på nettvett.no.

 

Nødvendige cookies: Vi bruker cookies for å huske valg du har gjort på nettstedet og for å øke brukervennligheten. Disse slettes ikke etter endt besøk. Dette gjør at fremtidig besøk på nettsiden vil være raskere og mer tilpasset deg. Om du deaktiverer disse kan vi ikke garantere at all funksjonalitet på nettstedet fungerer som den skal.

 

Sesjonsavhengige cookies: Disse brukes blant annet for å registrere at en besøkende er inne på nettsiden. Disse slettes etter endt besøk.

 

Tredjeparts cookies: Dette er cookies fra et annet domene. Disse kan bl.a. brukes til å innhente besøksstatistikk for å kunne forbedre brukeropplevelsen av nettstedet.