Vil du jobbe med dette?

Fra 1. november 2022 følgende ledig stilling:

100 % stilling innen markedsføring og administrasjon

Fra 1. november 2022 søker vi ny medarbeider på kontoret vårt. I denne stillingen arbeider du tett med administrasjonen på skolen og du vil på ulike måter være skolens ansikt utad. Gode samarbeidsevner og gode kunnskaper innen markedsføring er en forutsetning. Her får du være med å utvikle en av landets ledende friluftslivsfolkehøgskoler, og har stor mulighet til å forme innholdet i din egen arbeidshverdag.

Om oss

• Alta Folkehøgskole ligger 70° nord, i nordlysbyen Alta. Vi har kristne grunnverdier og demokratiske prinsipper, og undervisningen har hovedfokus på formidling av naturkunnskap, naturopplevelser og friluftsliv. Vår visjon er: Sammen skaper vi et magisk år!
  • Alta har alt(!) og er en fantastisk plass å bo. Variert og nydelig natur, eldorado for et aktivt friluftsliv, stabil vinter og gode fasiliteter for det aller meste.
  • Hver høst fylles skolen opp med ca. 100 elever fra 18 år og oppover.
  • Vi er 23 ansatte, i alle aldre, som er stolte av jobbene våre og samarbeider godt.

Hvorfor Alta FHS?

• En veldrevet skole med god økonomi.
  • En inkluderende og spennende arbeidsplass med et lojalt og dyktig personale, som har høy trivsel, godt humør og er opptatt av å utvikle skolen videre.
  • Du får stor frihet sammen med varierte og spennende oppgaver
  • Hvis du vil kan du bo på det idylliske tunet vårt og bli en del av et herlig fellesskap av hunder, elever, ansatte og deres familier.
  • Gode lønnsbetingelser og pensjonsordning i Statens Pensjonskasse.
  • Vi ligger i Tiltakssonen, som gir en rekke økonomiske fordeler.

Vi søker etter deg som:

• kan lede og drive fram skolens markedsføringsarbeid og i tillegg har gode datakunnskaper. Dette innebærer å planlegge og gjennomføre markedsføringsaktiviteter, utarbeide materiell og synliggjøre skolen på best mulig måte gjennom sosiale medier, stands på festivaler og andre i kanaler.
  • brenner for å formidle de gode historiene fra folkehøgskole- og friluftslivet gjennom bruk av bilde og video.
  • er nysgjerrig på digitale kanaler, og vet hvordan du skal tilpasse innhold for ulike målgrupper og kanaler.
  • er glad i mennesker og trives med ungdom, og ønsker å bidra i det allsidige folkehøgskolelivet.
  • er strukturert, fleksibel, kreativ og serviceinnstilt.
  • er fortrolig med og lojal mot skolens kristne verdier.
  • kan bidra i generelt kontorarbeid, kontakt med søkere, og betjene henvendelser fra elever, ansatte og gjester.

Kvalifikasjoner:

• Fordelaktig at du har kjennskap til Adobe-pakken med fokus på InDesign, Lightroom og Premiere, eller tilsvarende.
  • Kjennskap til digital annonsering og innholdsproduksjon for SoMe (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, GoogleAds etc.)
  • Erfaring med bilde- og videoredigering.
  • God på kommunikasjon, både skriftlig og muntlig, hovedsaklig på norsk, men du behersker også engelsk.

Dersom dette høres spennende ut, håper vi å høre fra deg!

Praktisk info:

• Lønn og tiltredelse etter avtale. Startdato vil kunne være noe fleksibel.
  • Kvelds- og helgearbeid forekommer.

Spørsmål rettes til rektor Andreas Granerud.

Kontakt oss gjerne på tlf 78 44 91 40 om du har spørsmål.

Søknad sendes til andreas@altafolkehogskole.no

Søknadsfrist: 5. september