Ski og skredworkshop, Sogndal 06.02-09.02.2020 (registreringsavgift)

SKU 00002
kr300.00
Out of stock
1
Product Details

Mrk. 300 kr er registreringsavgift!

Ski- og Skredworkshop i Sogndal 06.02 - 09.02 2020

Bli med på Ski- og Skredworkshop midt i Norges beste pudderhull!

Vi gjentar suksessen og inviterer til nok en spennende og lærerik workshop! Som i fjor kommer vi til å ha base på Eikum Hotell på Hafslo. Der får vi bra fasiliteter og god mat - og viktigst av alt; kort vei til urørte fjellsider Jostedalen og Veitastrond og Sogndalsdalen!

Påmelding og priser

Merk påmelding med ønsket alternativ.

Påmeldingsavgift (til Alta Folkehøgskole som hovedarrangør) på 300,- betales ved påmelding. Faktura for workshoppen sendes på nyåret med 14 dagers betalingsfrist.

Hva er Ski- og skredworkshop?

Ski-og skredworkshops er IKKE kurs. Man planlegger før og deler erfaringer etter dagsturene i plenum. Turene foregår i mindre grupper (ca 5 – maks 10 pr gruppe). Deltagelse forutsetter erfaring innen skredvurdering (egenerfaring og eventuelt kurs) og at man kan kjøre på ski/brett i skredutsatt terreng.

Avhengig av interessen hos deltagerne legger vi til rette for ulike spesialiseringer/tema fra dag til dag, for eksempel skiteknikk–storfjellskjøring, snønerding osv. Enkelte tema kan innebære at man tar en kortere topptur for å få nok tid til fagfeltet. NB! Ingen av disse spesialiseringene er ”kurs”. Aktivitetene bygger på at man har erfaring fra før og kan bidra i diskusjonene som blir naturlig å ta i gruppa.
Om man har nok erfaring til å være med, er opp til den enkelte å vurdere.

Program:


Avmelding:

Ved avmelding før 01.01.2020 refunderes hele beløpet eks. påmeldingsavgift.

Ved avmelding etter 01.01.2020 er det ingen refusjon.

Ta kontakt for spørsmål rundt dette.

Arrangør:

Hovedarrangør av workshoppen er Alta Folkehøgskole v/ Bjørn Michaelsen. Bjørn har en av Norges best utviklede snøneser, så her har du muligheten til å plukke med deg gode tips! I tillegg til Bjørn er disse med:

-Linda Hallandvik fra Høgskolen i Sogndal som underviser i faget Alpin Skiferdsel og forsker på snøskredrelaterte temaer. Få/om noen har flere høydemeter på ski i Sogndalsdalen enn Linda.

-Steinar Hustoft fra Tindeguide AS holder til på Voss og jobber som fulltid som tindevegleder etter noen år i konsulentbransjen med skredfarevurderinger og skredvarsling.

-Stian Langeland. NF skredinstruktør 2 og over snittet interessert i snøkrystaller og deres egenskaper. Til daglig er jobben hans å sprenge ut snøskred for å sikre veier.


Demoski fra SGN skis

I Sogndal er vi så heldig å ha en egen skiprodusent.

På årets workshop stiller de opp med hele sin demopark slik at du kan få teste verdens beste topptur- og freerideski!

Ta kontakt på skredworkshopsogndal@gmail.com dersom det er noe du lurer på!

Vi sees i Sogndal!

Save this product for later